Snelle ontwerpfase - Snelle levering - Goedkoop - Ideale marketing

 
  • Geen verzend- en instelkosten

  • Uw bestekzakje met eigen ontwerp

  • All-in prijzen van maximaal 6 cent p/st

  • Voor- en achterkant full colour bedrukt

  • Geen opmaak- en clichekosten

  • Presenteer uw bestek in unieke bestekzakjes

  • Vele kleurmogelijkheden

 

Over mij

Ik ben Harold Supér en heb samen met mijn vader een bedrijf wat gericht is op de full service van disposables en schoonmaakmiddelen in de Horeca. Via deze weg zijn wij dus ook benaderd door een klant van ons voor bedrukte bestekzakjes en zijn we gaan informeren wat de mogelijkheden hierin zijn.

Nadat contacten gelegd waren en wij onze prijzen hiervoor offreerden aan klanten van ons, kregen we te horen dat we goedkoper waren dan de huidige leveranciers. Wij zijn voor onze klanten de bestekzakjes gaan bedrukken en wilden het een en ander automatiseren voor onze klanten. Dit is de reden dat wij een website hebben laten maken zodat bestaande klanten en natuurlijk nieuwe klanten eenvoudig hun ontwerp kunnen aanleveren.

Na goede resultaten met onze leverancier, Hodi International en onze klanten, hebben wij besloten om ook via het internet het een en ander te gaan doen en vandaar ben ik bestekzakjesbedrukken.nl begonnen. Wij menen dat het goed mogelijk is om middels bestekzakjesbedrukken.nl een goed ontwerp te maken. Hierdoor hoeven wij niet langs te komen en kunnen we onze kosten laag houden.

Om direct uw ontwerp aan te leveren kunt u op deze link klikken, u wordt dan naar onze aanlever pagina gestuurd en hier kunt u uw ontwerp kenbaar maken. Van hier uit zullen wij een eerste opzet maken waar we dan samen aan kunnen sleutelen om zo een ontwerp te maken dat bij uw wensen aansluit.

Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met mij opnemen door een mailtje te sturen naar info@bestekzakjesbedrukken.nl of bellen met 06-46620861

Bestekzakjesbedrukken.nl is een onderdeel van:

Hyscon Super Service
Balloo 26A
9458 TB Balloo

Bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag
09:00 – 11:30 0592-406633
11:30 – 18:00  06-46620861

BTW nummer: 8158.28.822.B.01
KVK nummer: 04054416 Emmen

Kijk ook eens op:

Printerrollen
Handdrogers
Latex handschoenen
[profiler]
Memory usage: real: 14155776, emalloc: 13893816
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem