Snelle ontwerpfase - Snelle levering - Goedkoop - Ideale marketing

 
  • All-in prijzen van maximaal 6 cent p/st

  • Presenteer uw bestek in unieke bestekzakjes

  • Uw bestekzakje met eigen ontwerp

  • Voor- en achterkant full colour bedrukt

  • Geen verzend- en instelkosten

  • Vele kleurmogelijkheden

  • Geen opmaak- en clichekosten

 

Lancering compleet vernieuwde website.


2013 was een turbulent jaar voor mij. Begin 2013 ben ik een website gaan maken voor het bedrukken van bestekzakjes. Mijn primaire doel hiervan was om mijn huidige klanten makkelijker te bedienen en ze te informeren over de verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van bestekzakjes.

Dit was de eerste website die ik ooit gemaakt had. De verwachtingen waren dus niet heel hoog, maar goed, ik dacht daarom dus ook iedere klant die ik hiermee kan helpen is er eentje. Mijn site begon steeds meer bezoekers van buitenaf te trekken en ik kreeg steeds meer vraag naar bedrukte bestekzakjes.

Alles ging dus boven verwachting goed en het werd tijd om één en ander te professionaliseren. Het heen en weer gemail over het ontwerp nam veel tijd in beslag en daardoor duurde het lang om uiteindelijk de bestekzakjes te bedrukken en afgeleverd te krijgen.

Ik heb contact gezocht met een klant van mij, De Merkstudio in Groningen. Samen met Martin Haikens en zijn team zijn we gaan brainstormen en zijn zo tot het huidige ontwerp van deze site gekomen. Het is makkelijker en duidelijker dan dat ik had durven dromen. Als u bestekzakjes wilt laten bedrukken dan kunt u op 1 pagina al uw keuzes maken en kunnen we heel snel tot een definief ontwerp komen.

Ik hoop dat ik u nog beter kan helpen met mijn vernieuwde website, want dat is natuurlijk mijn eerste opzet geweest en dat wil ik natuurlijk steeds weer verbeteren.

Ik wens u heel veel gemak op deze vernieuwde site. Eventuele verandertips of onduidelijkheden verneem ik natuurlijk graag.

Met vriendelijke groeten,
Harold Supèr
Bestekzakjesbedrukken.nl


< Terug
 

Kijk ook eens op:

Printerrollen
Handdrogers
Latex handschoenen
[profiler]
Memory usage: real: 13893632, emalloc: 13624352
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem