Snelle ontwerpfase - Snelle levering - Goedkoop - Ideale marketing

 
  • Voor- en achterkant full colour bedrukt

  • Geen opmaak- en clichekosten

  • Geen verzend- en instelkosten

  • Vele kleurmogelijkheden

  • Presenteer uw bestek in unieke bestekzakjes

  • All-in prijzen van maximaal 6 cent p/st

  • Uw bestekzakje met eigen ontwerp

 

Klantenservice

Bestekzakjes bestellen
Op onze website kunt u makkelijk gepersonaliseerde bestekzakjes bestellen. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment servetten en zelfs elke kleur bestekzak. Mocht u liever persoonlijk advies willen, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon (zie contactpagina). Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Leveringsvoorwaarden
Wij leveren zonder verzendkosten. Als u bestelt bij ons dan zullen wij, nadat we het eens zijn over het ontwerp, de bestelling laten drukken. De levertijd van de bestekzakjes zal na akkoord 4 tot 6 weken bedragen. Bij uw bestelling kunt u het gewenste afleveradres invoeren. U kunt factuur- en afleveradres apart invoeren.

Verzendkosten
Wij rekenen geen verzendkosten.

Klachten
Wij leveren producten van hoge kwaliteit en we streven naar uw tevredenheid over de producten en onze service. Gaat er toch iets mis en heeft u een klacht of opmerking, dan stellen wij het op prijs dat u zo spoedig mogelijk contact met ons zoekt via: info@bestekzakjesbedrukken.nl of 06 - 466 20 861. Wij kunnen dan namelijk direct een passende oplossing zoeken. We handelen uw klachten binnen veertien dagen af.

Betaling
Wij zijn helaas genoodzaakt om een aanbetalingregeling te hanteren. Toen wij deze site begonnen zijn dachten wij dat mensen achteraf ook zouden betalen als zij gekregen hadden wat zij wilden, helaas is dit niet het geval en moeten wij dus wel om een aanbetaling vragen.

Zodra u de aanbetaling voldaan heeft dan zullen wij de productie in gang zetten. Bij aflevering zult u dan dus het resterende bedrag moeten overmaken.

Zelf ontwerpen

Bent u een ontwerper of vindt u het leuk om uw eigen ontwerp te maken dan kunt u een template downloaden en zelf met uw ontwerp aan de slag. 

Download hier uw blanco template

Kijk ook eens op:

Printerrollen
Handdrogers
Latex handschoenen
[profiler]
Memory usage: real: 14155776, emalloc: 13903728
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem